7 українських брендів одягу на будь-який гаманець

Семаковська Тетяна 08:00, 12 Березня 2023

Screenshot 550 6c680Сьогодні підтримувати чесний український бізнес — це зробити свій внесок в Перемогу, адже ці компанії платять податки в Україну, забезпечують робочі місця та допомагають армії. Купляючи річ українського виробника є можливість голосувати гривнею. Відтак, замість одягу із ZARA, яка співпрацює із російськими моделями, що підтримують війну, можна обрати свідомий український бренд.

Редакція Бахмут IN.UA розповідає про недорогі українські бренди одягу, які варті уваги кожного

DiaDia 

діадіа

Український бренд DiaDia. Фото: Інстаграм

1

Образ з DiaDia. Фото: Інстаграм. На фото спідниця з віскози 1290 гривень та футболка з бавовни 590 UAH гривень.

DiaDia — український бренд, який працює з 2015 року, є можливість придбати речі як онлайн, так і в фізичному магазині у Львові. Крім того, речі відправляють й за кордон, що зручно для українців, які хочуть підтримати місцевий бізнес. Для пошиття виробів власники бренду використовують італійські тканини, тож вироби мають гарний вигляд та чудову якість. В асортименті багато лляних та трикотажних виробів.

Бренд має власний сайт та сторінку в Instagram, за якою слідкують понад 260 тисяч підписників.

OneByOne

2

Український бренд OneByOne. Фото: Інстаграм

3

Образ з OneByOne. Фото: Інстаграм. На фото: сукня зеленого кольору, 750 гривень

OneByOne — це також цікавий виробник одягу, який випускає колекції щосезону та приділяє час випуску тематичних капсул до свят. Він виробляє продукцію в Україні, при цьому використовуючи українські та імпортні тканини.

Головний девіз бренду — доступність для кожної, часто є сезонні знижки та приємні ціни до свят. Є можливість придбати одяг онлайн або в одному з фірмових магазинів, які базуються в:

  • Києві;
  • Харкові;
  • Вінниці; 
  • Львові;
  • Чернівцях;
  • Кропивницькому.

GEPUR

4

Український бренд GEPUR. Фото: Інстаграм

5

Образ з GEPUR. Фото: Інстаграм. На фото червоний брючний костюм 2 482 гривні.

Одеський бренд GEPUR за роки праці вдалося вдосконалити безліч робочих процесів, щоб кожен українець мав можливість вдягатися у вітчизняний одяг високої якості. Більш того, продукція має попит й за кордон.

Поповнити власний гардероб гарними светрами, штанами чи сукнями можна на сайті або в магазинах Києва та Одеси.

Cabanchi

5

Український бренд Cabanchi. Фото: Інстаграм

Образ з Cabanchi.com. Фото: Інстаграм. На фото білосніжна сукня з прошви 2590 гривень

Cabanchi — це поєднання якості та комфорту. Тут можна знайти одяг українського виробництва, де велику увагу звертають на різні формати та стилізацію.

Бренд особливо підійде високим жінкам, які можуть мати проблеми із занадто короткими штанами чи світшотами.

O.TAJE

53

Український бренд O.TAJE. Фото: Інстаграм

54

Образ з O.TAJE. Фото: Інстаграм. На фото кардиган у стилі Chanel, вартість 2 199 гривень

В моду повертається тренд на класичний стиль у стилі Chanel, через що в багатьох “свіжих” колекціях можна побачити різні цікаві варіації костюмів. Український виробник трикотажних виробів O.TAJE також випустив капсульну колекцію, де представив кардигани та сукні. Коштують вони набагато дешевше аналогів в тій же мережі Inditex. До слова, їх магазини брендів Bershka, Zara та Pull&Bear знову працюють в росії, але під назвами Ecru, Maag та DUB. 

Мережка

43

Український бренд “Мережка” Фото: Інстаграм

67

Образ з “Мережка”. Фото: Інстаграм. На фото вишита сорочка “Ясен” 1243 гривні.

Можливо ви давно мріяли про вишиванку, яка була б стильною і бюджетною за ціною. Мережка — бюджетний український виробник, який спеціалізується на вишитому одязі як для жінок, так і для чоловіків з дітьми. Вишивка наноситься спеціальною машинкою, тож доглядати за таким виробом значно легше.

На сайті бренду можна знайти недорогі вишиванки для діток від 300 гривень, а для дорослих від 700 гривень.

Maritel

32

Український бренд “Maritel” Фото: Інстаграм

75

Образ з Maritel. Фото: Інстаграм. Легкий костюм для жінок, складається із замшевої сорочки та штанів, вартість 1555 гривень.

Maritel — це сімейний бізнес українського подружжя, заснували його у 2015 році. В асортименті можна знайти доступні сукні, костюми, штани, блузи та інші речі. Представлений одяг має різний розмір, що полегшить вибір ідеального варіанту.

Зазначимо, що цей український бренд одягу часто випускають новинки, які виробляються виключно в Україні.

Читайте також: 

Бахмут живе тут – підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм!

У Мінреінтеграції розглянули можливість звільнення від податків: кого це стосується

Семаковська Тетяна 12:52, 10 Січня 2024
Податки хто від них звільнений
Сплата податків / фото ілюстративне

Українці, майно яких розташоване на територіях можливих бойових дій, можуть бути звільненні від сплати екологічного податку, податку за землю та нерухоме майно, у тому числі знищене чи пошкоджене.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Кому в Україні не треба платити податок

Уряд обговорив особливості оподаткування на територіях можливих бойових дій. Посадовці розглянули варіант звільнення від сплати екологічного податку, податку за землю та нерухоме майно, у тому числі знищене чи пошкоджене.

Додамо, що згідно із чинним Податковим кодексом України, на територіях активних бойових дій і на тих, що наразі перебувають під тимчасовою окупацією, українці звільняються від оподаткування за деякими видами податків. Органи місцевого самоврядування можуть надавати певні податкові пільги.

Якщо у вас виникли спірні питання з ОМС, то за додатковими роз’ясненнями можна звертатися до Мінфіну.

Контакти Мінфіну

E-mail: [email protected];
Факс: +38 (044) 425 96 61;
Телефон: +38 (044) 201 56 30, +38 (044) 201 56 30.

Читайте також:

Бахмут живе тут – підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм!

Книги для новорічного настрою: що купити собі та дитині

Семаковська Тетяна 13:30, 1 Січня 2024
Ілюстрація Бахмут IN.UA

Новорічні свята — це одна із причин подарувати дитині й собі невелике свято. Не обов’язково це мають бути дороговартісні подарунки, наприклад, книга на новий рік, може стати гарним приводом провести час разом з дитиною, почитати казки тощо.

Які книги про Новий будуть цікаві цілій родині? Редакція створила добірку.

Книги на Новий Рік

Книги для дітей та дорослих — гарний подарунок на свята, таким чином можна гарно та з користю провести час з дитиною. Крім того, читання допомагає покращити концентрацію увагу, розслабитися та відволікти увагу, улюблену книгу можна брати з собою в бомбосховище, аби полегшити дитині очікування.

Гаррі Потер

Одна з улюблених дитячих казок, це розповідь про Гаррі Поттера. Навіть, якщо ви вже читали книгу, то не зайвим буде її перечитати з дитиною. Загалом є 7 частин, одне видання у середньому коштує +-300 гривень.

Книга Гаррі Потера
Книга про Гаррі Потера / Абагаламага

Тореадори з Васюківки

Протягом 1963-1970 років Всеволод Нестайко створював бестселер для дітей та дорослих, який ми знаємо під назвою “Торе­а­дори з Васюківки”. Цю книгу вважають першим українським дитячим бестселером. Придбати її можна за +-300 гривень, а якщо ви бажаєте ілюстроване видання, як на фото, то воно обійдеться у близько 700 гривень. Тут багато кольорових ілюстрацій, які цікаво буде розглядати дитині.

Тореадори з Васюківки
Тореадори з Васюківки / фото з відкритих джерел

Пригоди Тома Соєра

Пригоди Тома Соєра — захоплююча книга про хлопчика, який часто потрапляє в різні безглузді, а подекуди й небезпечні ситуації. Розбишака Том має тітоньку Поллі, яка змушена терпіти витівки підлітка. Тому не подобається навчатися в школі, тому він з нетерпінням чекає літа, аби нарешті поринути у справжні пригоди. Книгу можна придбати від 130 гривень й до 600, ціна варіюється в залежності від видавництва.

Пригоди Тома Соєра
Пригоди Тома Соєра / фото з ілюстративних джерел

Чарлі і шоколадна фабрика

Ця книга сподобається навіть дорослим скептикам, бо змушує вірити у дива та магію. Головний герой, це хлопчик Чарлі з бідної родини, який отримав білет на шоколадну фабрику. Його життя після цього змінюється докорінно. Придбати книгу можна за 280, 300 гривень.

Чарлі і Шоколадна Фабрика
Чарлі і Шоколадна Фабрика / фото з відкритих джерел

Химерний Київ

Книга “Химерний Київ” буде цікава для тих, хто любить відкривати для себе щось нове. Тут багато легенд, які пов’язані з химерами, чудернацькими будинками, статуями тощо. Тепла книга, яка познайомить і вас, й дитину зі столицею.

Книга Химерний Київ
Книга Химерний Київ / фото з відкритих джерел

Читайте також:

Бахмут живе тут – підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм!

desktop WN6F 0011 subsydiya komunalka gaz groshi gryvni taryfy stanchak 1 4781e

Проблеми з комуналкою: що робити, якщо нараховують борг за неіснуючу воду чи газ

Від початку повномасштабного вторгнення Бахмут тимчасово став точкою для переселенців. Однак, вже літом 2022 року, коли битва за місто набрала нових обертів, вже самі бахмутяни […]

Бахмутський ЦНАП

Як у Києві потрапити на прийом у Бахмутський ЦНАП

Завтра, 24 квітня, фахівці Центру надання адміністративних послуг та відділу реєстрації Бахмутської міської ради проведуть прийом бахмутян, які мешкають у Києві та Київській області. Записатись […]

13:00, 23.04.2024 Микола Ситник
Допомога ВПО у Вінниці

Куди переселенцям звертатися за допомогою у Вінниці

Вимушено переміщені особи у Вінниці можуть отримати юридичну чи психологічну консультацію, а також гуманітарну допомогу, або ж знайти безплатний центр для творчості дитини. Куди звертатися […]

13:00, 21.04.2024 Куряча Марія
IMG 4359 1 47aad

Монастирський острів, парк Шевченка та музей: що подивитись в Дніпрі на вихідних

Цікаві місця в Дніпрі варті уваги, як туристів, так й місцевих. Дніпро від початку повномасштабного вторгнення прийняло до себе тисячі бахмутян, тут працює Центр підтримки […]

4 04caa

Варення з ягід: класичні та незвичні рецепти, які запам’ятаються надовго

Вже згодом в Україні починається сезон ягід. Саме в цей період з травня по вересень чимало господинь почнуть готувати варення на зиму з полуниці, малини, […]