Щенки спец.породы бахмутская сторожевая

Семаковська Тетяна 00:34, 28 Серпня 2019

1265384 28ff4Рано или поздно каждый человек задумывается об охране своего жилища, вот прям как Вы сейчас, когда читаете этот текст. Наиболее простым и в то же время эффективным способом охраны усадьбы является сторожевой комплекс будка+собака. Если с выбором будки не возникает проблем, то выбрать подходящую породу собаки очень тяжело. Именно поэтому для нашего региона выведена спец.порода собак бахмутская сторожевая, которая выгодно отличается от других пород следующими техническими характеристиками:

 

  • Модернизированное гавкало второго поколения со звуковым давлением 112 Дб надежно отпугивает незваных гостей, а так же оповещает о внештатных ситуациях в усадьбе. Может быть использовано для коварной мести соседям, которые громко слушают музыку.
  • Сторожевая функция с обновленными режимами «яйценклацен» и «засракухвать» станет неожиданным сюрпризом для тех, кто захочет залезть в Вашу усадьбу!
  • Энергоэффективность класса А+ гарантирует неприхотливость в еде, при этом возможна круглогодичная и всепогодная эксплуатация сторожевого комплекса в широком диапазоне температур. 

Именно поэтому Вы выбираете для охраны своей усадьбы собаку породы бахмутская сторожевая. Заказать щенка можно по телефону – 0958916219

Изображение сайта bahmut.in.ua

Изображение сайта bahmut.in.ua

Изображение сайта bahmut.in.ua

В ЗСУ повідомили скільки російських солдатів біля Часів Яру

Семаковська Тетяна 12:15, 6 Травня 2024
Часів Яр
Багатоповерхівка в Часів Ярі / скриншот

Поблизу міста Часів Яр наразі зафіксовано близько 20-25 тисяч російських солдатів, які штурмують цей напрямок.

Про це повідомив у етері телемарафону Назар Волошин, речник ОК “Хортиця”.

Часів Яр останні новини

Російське військове командування зібрало близько 25 тисяч військ на Часовояворівському напрямку. Ворог має у планах довозити ще нові резерви, оскільки армія рф прагне захопити Часів Яр до російського свята 9 травня. Раніше в ЗСУ вже повідомляли, що окупанти не зможуть так швидко прорвати оборону.

Волошин додає, що найгарячішими напрямками зараз є Авдіївський, Бахмутський та Новопавлівський. Тут за останній тиждень загострилася ситуація, тривають важкі бої, а ворог наразі намагається перехопити стратегічну ініціативу, аби прорвати лінію фронту.

По позиціях ЗСУ армія рф збільшила використання армійської авіації, обстрілюють також й цивільну інфраструктуру. На Великдень росіяни вбили 1 людину у Часовому Яру, ще 6 людей в Донецькій області поранені.

Читайте також:

Бахмут живе тут – підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм!

Ворог атакує Часів Яр з боку Богданівки: карта бойових дій

Семаковська Тетяна 11:35, 6 Травня 2024

На Бахмутському напрямку тривають бої, ворог атакує Часів Яр з боку Богданівки та продовжує штурмові дії в Іванівському та північніше Кліщіївки. Суттєвих змін на цій лінії фронту не зафіксовано.

Про це повідомляють аналітики Deep State.

Часів Яр: бої

Часів Яр для росіян продовжує бути пріоритетною ціллю / фото Deep State

Поблизу Часів Яру фіксували атаки росіян з різною інтенсивністю, окупанти намагалися наступати з боку Іванівського та Хромового. Наші війська продовжують тримати тут оборону, попри переважаючу кількість противника.

“На Бахмутському напрямку дуже важко зараз… не знаю що казати. Х*й*во короче, за*б*ли… як таракани, хоч бери витравлюй”, пише Станіслав Бунятов, доброволець 24 ОШБ “Айдар”.

Відомо, що станом на 5 травня росіяни не мали зафіксованих просувань на Бахмутському напрямку. За минулу добу Сили Оборони відбили 36 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Виїмка, Новий, Роздолівка, Іванівське та Андріївка Донецької області.

Читайте також:

Бахмут живе тут – підписуйтесь на наш Телеграм та Інстаграм!

Часів Яр

В ЗСУ повідомили скільки російських солдатів біля Часів Яру

Поблизу міста Часів Яр наразі зафіксовано близько 20-25 тисяч російських солдатів, які штурмують цей напрямок. Про це повідомив у етері телемарафону Назар Волошин, речник ОК […]

Бахмутський напрямок

Ворог атакує Часів Яр з боку Богданівки: карта бойових дій

На Бахмутському напрямку тривають бої, ворог атакує Часів Яр з боку Богданівки та продовжує штурмові дії в Іванівському та північніше Кліщіївки. Суттєвих змін на цій […]

Тисяча доларів за підписку та лайки у TikTok: підводні камені Інтернет-вакансій

За понад два роки повномасштабної війни матеріальне становище українців погіршилося. Цим намагаються скористатися аферисти, які сподіваються на довірливість людей. Команда “Бахмут IN.UA” підготувала список шахрайських […]

Як самотнім матерями отримати допомогу: інструкція

Уряд оновив правила та розміри грошової допомоги для одиноких матерів, одиноких батьків та усиновлювачів. Тепер подати заяву на отримання виплат можна не лише в органах […]

Свято-троїцький собор в Бахмуті

Міфічна істота в Бахмуті або як ікона врятувала місто від чуми

На місці сучасного торгівельного центру Астрон, який розташувався в Бахмуті колись знаходився Свято-Троїцький собор. Кажуть, що ним зацікавилося НКВС через міфічну істоту.