Хто балотується до Бахмутської міськради від партії “Слуга народу” та чим кандидати можуть бути корисні громаді

Семаковська Тетяна 20:54, 30 Вересня 2020

изображение viber 2020 09 30 13 21 53 копия 50837Переглядаючи списки місцевої команди партії Президента, ви побачите знайомі обличчя молодих управлінців, які вже сьогодні піклуються про розвиток власного бізнесу та свого підприємства. У час змін вони вирішили підвищити рівень відповідальності і  поширити успішний досвід до рівня громади. Хто вони? Де народилися, яку мають освіту, досвід роботи і на чому зроблять акцент у депутатській діяльності читайте далі. 

№ 1. Чередніченко  Володимир (36 років).

Народився в м.Мар’їнка Донецької області в родині шахтарів. Закінчив Донецький національний технічний університет, отримав дві вищі освіти як інженер з автоматизації та менеджер зовнішньоекономічної діяльності. У Донецьку більше 10-ти років працював у мережі автомобільних компаній, де займався автоматизацією бізнес-процесів. Починаючи з рядового ІТ-співробітника, виріс до начальника Департаменту інформаційно-аналітичних технологій.   

У червні 2014 його сім’я була змушена покинути Донецьк і переїхати в місто Бахмут. Володимир Чередніченко  очолив відділ автоматизованої системи управління виробництвом в ДП «Артемсіль». У 2016 році, Володимир організував перший власний бізнес. На даному етапі успішний підприємець розширив сферу діяльності та займається розвитком фітнес-клубу, магазину квітів і подарунків, караоке-бару, паралельно займається меценатством.  

Чередніченко 74541

Бахмут для Володимира став другою рідною домівкою, який йому хочеться будувати і розвивати. “Наша Бахмутская громада може стати фасадом економічного успіху України для окупованих територій”, – вважає кандидат в депутати міської ради. І таке перспективне майбутнє для Бахмутськой ОТГ Володимир Чередніченко  бачить тільки в складі молодої команди президента і партії “Слуга народу”, тому що повністю розділяє погляди чинного Президента щодо розвитку країни. 

№ 2. Бабенко Олександр (44 роки).

Уродженець м.Донецьк, Олександр Бабенко отримав вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент” у Донецькому державному університеті управління. Трудовий досвід набував на невеликих приватних підприємствах Донецька. Потім була комунальна спеціалізована аварійно-рятувальна служба, де Олександр пройшов шлях від рядового рятувальника до начальника центральної рятувальної станції. З 2006 року керує торговою компанією ТОВ “ТК” С.В.С. -2006 “. З 2006 року компанія встигла пройти шлях від невеликої фірми, що займається логістикою і поставками металопрокату, до одного з провідних підприємств східної України, що спеціалізується на комплексному забезпеченні автотранспортних організацій. 

У 2014 році сім’я Олександра Бабенко вимушено покинула Донецьк, переїхавши до Бахмута, де і проживає останні 6 років. Сьогодні Олександр став повноправним членом Бахмутськой громади. “Будучи директором успішного підприємства, хочу розвивати нашу громаду: залучати сюди інвестиції, створювати нові робочі місця, щоб молодь залишалася, а не виїзджала з міста”, – ділиться Олександр Бабенко.  

Бабенко f79ec

Будучи кандидатом в депутати Бахмутської міськради від партії “Слуга народу”, хоче підтримати Президента Володимира Зеленського на місцевих виборах і разом з ним змінювати життя в Україні на краще.

№ 3. Давіденко Ірина (35 років).

Уродженка м. Костянтинівка. З 2007 року живе в Бахмут. Має дві вищі освіти: економічну (ДонНУ) і юридична (ДонУЕП). Наразі отримує третю освіту (УІПА) у напрямку управлінської діяльності.

З 2009 року працює в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, очолює службу у справах дітей. Їй близькі проблеми дітей-сиріт, дітей, які залишилися без піклування батьків. Вважає, що у кожної дитини має бути сім’я.

Ірина Давиденко довіряє партії, в якій більшість людей не ангажовані політикою минулого, вона сама раніше не перебувала у будь-яких партіях, але сьогодні цілком підтримує президентську політсилу “Слуга народу”. Працюючи 11 років в органах місцевого самоврядування, добре знає та розуміє всі бюджетні, програмні процеси і потреби жителів Бахмутської ОТГ, тому кандидат у депутати міської ради впевнена, що її досвід стане у нагоді громаді.  

Давыденко c8a3c

 

№ 4. Костюченкова Олена (37 років).

Мешканка п.Опитне Бахмутськой ОТГ. Має дві вищі освіти: перше – педагогічне, друге – “управлінця” – отримала в 2019 році, підвищуючи кваліфікацію фахівця органів місцевого самоврядування. Трудовий шлях Олени розпочався в одній з харківських шкіл, де вона викладала історію. Після заміжжя повернулася в рідне селище, працювала вчителем історії в ЗОШ №12 м.Бахмут і паралельно почала займатися громадською діяльністю, беручи участь в грантових програмах. З 2012 по 2019 Олена Костюченкова працювала в Опитненській сільській раді, пройшла шлях від діловода до заступника сільського голови. Після утворення об’єднаної громади працює в Бахмутській міській раді фахівцем Опитненського старостинського округу. 

изображение viber 2020 09 30 23 27 30 17d1b

Олена підтримує європейський курс Президента України. Вона добре знає, хто такий депутат, що входить в його повноваження і як працюють депутатські комісії, оскільки протягом 7ми років працювала з депутатським корпусом Опитненської ради. “Мій досвід управлінської діяльності може стати корисним і у форматі Бахмутської ОТГ”, – впевнена кандидат в депутати.

№ 5. Кравченко Роман (44 роки).

Корінний мешканець Бахмута, Роман Кравченко першу вищу освіту отримав в УІПА за фахом “Інженер хімічної промисловості”, друге – економічне в ДонУЕП. Досвід інженерних спеціальностей здобув, працюючи на різних підприємствах міста, серед яких: завод з обробки кольорових металів, “Будремсервіс” та бетонний завод. Став головним енергетиком на одній з агрофірм. Верхівкою професійної кар’єри Романа Кравченка стала посада Генерального директора україно-німецької компанії ТОВ “Умвельт-Бахмут”, яку він займає з 2012 року. Наразі, підприємство є прикладом успішної роботи інвестиційного капіталу, та вважається зразковим у Донецькій області в сфері надання послуг з вивезення ТПВ. 

Кравченко 7c371

Молода амбітна президентська партія “Слуга народу” залучила Романа Кравченка правильними та зрозумілими рішеннями. Як депутат Бахмутської міської ради сьогоднішній кандидат бачить себе корисним в роботі депутатських комісій в сфері ЖКГ та екології. Крім цього, у складі депутатського корпусу готовий зайнятися і абсолютно новими для себе напрямками діяльності.

№ 6. Марченко Олександр (41 рік).

Народився та живе в Бахмуті. Перший професійний диплом за спеціальністю “Технік-механік” отримав в АІТе. Трудову діяльність розпочав слюсарем у компанії “Агротехком”. З 2000 р працює на заводі по обробці кольорових металів. За 20 років пройшов по кар’єрних сходах від простого робітника до начальника виробничо-диспетчерського відділу. Без відриву від виробництва здобув дві вищі освіти у Донбаській державній машинобудівній академії за спеціальностями “Ливарне виробництво” та “Економічна кібернетика”. Керує виробництвом протягом останніх 4-х років. 

Марченко a52f5

“Не бачив себе в політиці, поки президентом України не став Володимир Зеленський”, – ділиться Олександр Марченко. – Його курс на розвиток України близький моїм переконанням “. Саме тому Марченко висловив готовність підтримати політику чинного Президента на місцях, таким чином, зміцнивши вертикаль влади “Слуг народу”. Основні завданнями як депутат міської ради бачить у виконанні прохань виборців, реалізації місцевих програм і подальший розвиток громади.

№7. Касперська Анастасія (33 роки).

Народилася в м.Бахмут, зараз живе у с.Хромове Бахмутськой ОТГ. 

Першу вищу освіту здобула в Міжрегіональній академії управління персоналом як юрист, другу вищу – в Донецькому державному університеті управління як управлінець. Наразі обіймає посаду начальника юридичного відділу Бахмутського міської ради. 

Анастасія Касперська підтримує партію “Слуг народу” з професійної  та юридичної сторони, розуміючи, що правляча партія приймає всі законодавчі акти, які потім реалізуються в громадах. На думку Касперської, для ефективності цього процесу необхідний симбіоз влади в Києві та на місцях. 

изображение viber 2020 09 30 13 00 12 820d0

Говорячи про свою передбачувану участь у депутатській діяльності, Анастасія як житель села бачить себе корисною в розвитку сільської місцевості за допомогою розробки проектів і залученні інвестицій. Гостра необхідність підняти сільську інфраструктуру. Це варто зробити після десятиліть бездіяльності місцевої районної влади, а з утворенням Бахмутської ОТГ для жителів сіл відкриваються нові можливості у створенні комфортних умов життя.   

№ 8. Петриєнко-Полухіна Ганна (38 років).

Мешканка с.Іванівське Бахмутської ОТГ, Анна Петриєнко-Полухіна йде у депутати міської ради в складі президентської команди “Слуга народу”. Дві вищі освіти здобула в Донецькому державному інституті ринку та соціальної політики: перша за спеціальностю “Фінанси”, друга – “Психологія”. Працювала в ТМ Формула-1″ спочатку офіс-менеджером, потім начальником відділу логістики. Другий диплом став у нагоді для роботи практичним психологом у Центрі навчання молоді “Лідер”. З 2016 по квітень 2019 року було директором Бахмутського міського центру дітей та юнацтва. Наразі є заступником директора ПП “Артпроектстрой”.   

Петриенко полухина ff273

Природжений лідер, Анна Петриєнко-Полухіна має знання та досвід управлінської діяльності, можливості та бажання представляти інтереси Іванівського старостинського округу в новому депутатському корпусі. “Я прагну, щоб сільські населені пункти стали комфортним і затишним куточком Бахмутської громади. Ми заслуговуємо, щоб в селі розвивався малий та середній бізнес, щоб школа та дитячий садок були заповнені дітьми, дороги асфальтовані, а вулиці газифіковані “, – з таким меседжем кандидат в депутати йде на місцеві вибори.  

№ 9. Сабаев Артем (27 років).

Народився та мешкає в Бахмуті. Золотий медаліст загальноосвітньої школи № 24, свою першу вищу освіту за спеціальністю “Комп’ютерні системи медичної діагностики” здобув у 2015 році в Донецькому національному технічному університеті. У 2017 році в тому ж ВУЗі без відриву від виробництва здобув другу вищу освіту за спеціальністю “Економічна безпека”. А в 2018 році заочно закінчив УНПП УІПА за фахом “Охорона праці” із захистом диплома англійською мовою. Свій успіх у науках Артем Сабаєв переніс на трудову діяльність. 

изображение viber 2020 09 30 13 00 37 096f7

У 2015-2019 р.р. працював в ПрАТ «Артвайнері» на посаді начальника відділу з охорони навколишнього середовища. У цей період розробив і втілив кілька проєктів щодо безпечної та ефективної утилізації відходів виробництва. З 2015 року також є приватним підприємцем: одним з основних напрямків діяльності є рішення бізнес і маркетингових завдань брендів за допомогою digital. У 2017 році відкрив інтер’єрну фотостудію «Кам’ін». Крім цього, Артем Сабаєв є автором і організатором низки соціальних проектів, спрямованих на допомогу людям з інвалідністю та на висвітлення проблематики дітей з неблагополучних сімей. Природно, що молодий і перспективний представник Бахмутської громади став кандидатом в депутати міськради від молодої та перспективної президентської команди “Слуга народу”. У свої 27 років Артем Сабаєв сповнений сил та енергії, щоб працювати на благо жителів ОТГ.      

№ 10. Дерюга Анатолій (51 рік). 

Народився в с.Отрадівка Бахмутського (Артемівського) району, закінчив сільську Зайцевску школу. Має вищу освіту інженера-електрика. Трудова діяльність Анатолія Дерюги почалася в 1989 році з Артемівського сільського РЕМ “Донецькобленерго”, де він відпрацював 25 років. Пройшов шлях від електромонтера до начальника РЕМ. Останні 5 років обіймає посаду головного інженера КП “Бахмутський комбінат комунальних підприємств”.

Один з небагатьох представників команди, що має депутатський досвід. З 2011 року двічі обирався депутатом Зайцевської сільської ради. Жителі с.Зайцеве добре знають свого земляка як відповідального депутата двох скликань, що не кидає слів на вітер.   

Дерюга d1ef6

Сьогодні Анатолій Дерюга є кандидатом у депутати Бахмутської міської ради та готовий представляти не тільки жителів Зайцевської старостинського округу, а й усієї громади. З дитинства був вихований допомагати людям. Найбільш близькою до народу Анатолій Дерюга бачить президентську партію. Від неї і висувається в новий депутатський корпус.

№ 11. Кісілічіна Наталя (35 років). 

Народилася в с.Званівка Бахмутського (Артемівського) району. Закінчила Донецький національний університет за профілем “Філологія”. Працювала редактором у Донецькій ТРК, потім головним спеціалістом прес-служби ДонОДА. В даний час є головним фахівцем відділу внутрішньої та інформаційної політики Бахмутської міської ради. Виховує двох чудових синів. Бачить місце жінки в сучасному суспільстві не тільки як берегині сімейного вогнища, а й як громадянина з активною життєвою позицією та громадського діяча. 

Кісілічіна 9a731

На думку Наталії Кісілічіної, робота депутата – це, в першу чергу, діалог з виборцями і якісне рішення місцевих проблем жителів громади. На вибори 25 жовтня 2020 року йде від партії “Слуга народу”, бо сьогодні в Україні не бачить іншої партії, близької за духом. 

№ 12. Мельник Інеса (39 років). 

Корінна мешканка Бахмута, Інеса Мельник, у 2001 році закінчила Горлівський інститут іноземних мов, отримавши вищу педагогічну освіту. У 2011 році захистила кандидатську дисертацію, є кандидатом педагогічних наук. До 2014 року працювала в Горлівському державному педагогічному інституті іноземних мов завідуючою кафедри педагогіки. У 2014 році почала працювати заступником директора з навчально-виховної роботи в НВК № 11, а згодом у ЗОШ № 12. Пройшла стажування в різних європейських країнах (Англія, Болгарія, Нідерланди),  є учасницею багатьох всеукраїнських та міжнародник науково-практичних конференцій. З 2020 року працює на посаді завідувача міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутського міської ради. 

Мельник 48ceb

Інеса Мельник підтримує президента та його прогресивні європейські ідеї. Проте, вважає, що для впровадження президентської програми в життя потрібні грамотні та досвідчені кадри. Сама кандидат в депутати має досвід участі у грантових програмах та залучення  інвестицій. Вона впевнена, що корисні знання у цьому напрямку можна трансформувати зі сфери освіти в будь-яку іншу сферу життєдіяльності Бахмутської громади.

изображение viber 2020 09 30 13 21 53 8a56d

изображение viber 2020 09 30 13 21 54 56a41изображение viber 2020 09 30 13 23 35 c4989изображение viber 2020 09 30 13 23 36 8acc3Політична реклама.

Хрестовий похід за захоплення Бахмута: Буданов розповів, навіщо росіяни намагаються відчайдушно захопити Бахмут

Семаковська Тетяна 10:58, 26 Грудня 2022

Screenshot 248 2ce70Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов дав інтерв’ю виданню The New York Times, де розповів про те, чому росіяни так зациклилися на Бахмуті.

За словами Кирила Буданова на південному сході Донбасу, політичні амбіції євгена пригожина частково продиктували стратегію з російського боку.

Засновник групи ПВК «Вагнер» оголосив так званий хрестовий похід за захоплення міста Бахмут, щоб витіснити конкурентних командирів у російській регулярній армії, вважає Буданов. На його думку,  ПВК «Вагнер» координує свої дії з армією, але є головною силою на Бахмутському фронті.

Російський генерал, призначений у вересні командувачем російських військ в Україні, Сергій Суровікін, об’єднався з пригожиним у суперництві з російським міністром оборони шойгу, каже Кирило Буданов.

«Тут є лише ідеологічне та медійне питання…Саме тому підрозділи Вагнера так фанатично намагаються захопити це місто. Їм потрібно показати, що вони — сила, і вони можуть зробити те, що не змогла російська армія. Ми це чітко бачимо і розуміємо», — сказав Кирило Буданов в інтерв’ю The New York Times.

Хоча захоплення Бахмута не вважається стратегічно важливим, воно покращило б позиції росії на сході, відкривши дороги до інших міст Донбасу, які все ще перебувають під контролем України, резюмував Буданов.

Фото: Вікіпедія

Читайте також: Росіяни сповільнили темпи наступу в Бахмуті за останні дні, — ISW

 

Додавайтесь в наш Телеграм Бахмут живе тут, отримуйте інформацію про події в Бахмуті та бахмутян в евакуації.

А це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Росіяни сповільнили темпи наступу в Бахмуті за останні дні, — ISW

Семаковська Тетяна 10:47, 26 Грудня 2022

321985378 677659760569035 1904589059869008290 n 4c887Темпи просування російських військ в районі Бахмута, ймовірно, сповільнилися в останні дні, хоча ще занадто рано говорити про те, що російський наступ з метою захоплення Бахмута досягнув кульмінації. Водночас, як вважає ISW, окупанти прагнуть оперативної паузи.

Такі дані наводить Інститут вивчення війни.

Російські джерела повідомляють, що українським силам в районі Бахмута вдалося дещо сповільнити темпи російського наступу навколо Бахмута та навколишніх населених пунктів. Джерела в рф також стверджують, що ЗСУ відтіснили елементи групи Вагнера на позиції, які вони займали кілька днів тому.

Своєю чергою, українські джерела в соціальних мережах повідомили, що вони повністю витіснили російські сили зі східних околиць Бахмута близько 21 грудня. За оцінками ISW, окупанти здійснили дещо менше загальних просувань в районі Бахмута в листопаді та грудні, разом узятих, порівняно з жовтнем.

Російські війська, ймовірно, намагатимуться підтримувати темпи своїх наступальних операцій в районі Бахмута і, можливо, намагатимуться ініціювати тактичну або оперативну паузу. 

Міністерство оборони Великої Британії повідомило 24 грудня, що російські війська не мають запасів артилерійських боєприпасів для підтримки широкомасштабних наступальних операцій. Відтак, підтримання оборонних операцій уздовж протяжної лінії фронту в Україні вимагає від росіян щоденного витрачання значної кількості снарядів і ракет.

Оперативна група Об’єднаних сил оприлюднила 24 грудня інтерв’ю з українським військовослужбовцем в районі Бахмута, в якому детально описано, що російські війська проводять надзвичайно високі темпи штурмів українських позицій в цьому районі. Попри те вони (окупанти) мають тільки незначний прогрес.

Повідомлення групи Вагнера про великі втрати в районі Бахмута за останні тижні також, ймовірно, призвели до напруження поточних оперативних можливостей російських військ в цьому районі. 

Через нестачу артилерії та людського ресурсу, ISW вважає, що окупанти не зможуть підтримувати активні наступальні операції на Бахмутському напрямку. 

Раніше російські війська виділили значні ресурси на «м’ясорубку» для захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська навесні-влітку 2022 року. Російські сили досягли кульмінації після захоплення Лисичанська і не змогли захопити сусідній Сіверськ на сході або Слов’янськ.

Зацикленість російських військових на наступі з великими втратами для досягнення цілей захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська зрештою підірвала здатність військових рф досягти своєї більш масштабної оперативної мети — оточити ЗСУ в котлі вздовж траси Е40 і дійти до західних адміністративних кордонів Донецької області. 

Невпинний і дороговартісний наступ росії на Бахмут може також погіршити здатність росії переслідувати довгострокові цілі на театрі воєнних дій на Донбасі.

Фото: ілюстративне, Генштаб

Читайте також: Український Бахмут підняв Конгрес США на ноги

 

Додавайтесь в наш Телеграм Бахмут живе тут, отримуйте інформацію про події в Бахмуті та бахмутян в евакуації.

А це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Screenshot 248 2ce70

Хрестовий похід за захоплення Бахмута: Буданов розповів, навіщо росіяни намагаються відчайдушно захопити Бахмут

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов дав інтерв’ю виданню The New York Times, де розповів про те, чому росіяни так зациклилися на Бахмуті.

321985378 677659760569035 1904589059869008290 n 4c887

Росіяни сповільнили темпи наступу в Бахмуті за останні дні, — ISW

Темпи просування російських військ в районі Бахмута, ймовірно, сповільнилися в останні дні, хоча ще занадто рано говорити про те, що російський наступ з метою захоплення […]

photo 2022 12 23 16 34 05 1047b

Поліцейські «Білі янголи» вивезли з Бахмута родину з дітьми

Сьогодні, 23 грудня, поліцейські врятували з-під обстрілів багатодітну родину з Бахмута. Троє дітей з батьками вивезли у безпечне місце. Про це повідомляє поліція Донеччини.

Screenshot 243 f5773

У Бахмут волонтери привезли цукерки та подарунки для дітей

Волонтери на чолі з Інною Гайдай вирішили зробити свято для бахмутян та дітлахів. До громади привезли шоколадні цукерки, закуплені на кошти небайдужих. 

Screenshot 241 0839c

Вагнерівці під Бахмутом отримали партію іноземної зброї

Вчора, 22 грудня, речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі повідомив, що група «Вагнера» отримала партію зброї з Північної Кореї для посилення російських сил в […]