Авторське право. Договір користувача

Семаковська Тетяна 08:32, 28 Жовтня 2019

Порядок відбору та використання авторських матеріалів, та передачі авторських прав (далі – Порядок)

Громадська організація «Бахмутська Фортеця» (далі – ГО), публікує у відкритому вільному доступі Порядок, що визначає порядок відбору, використання авторських матеріалів, що надсилаються в редакцію, а також порядок передачі відповідних авторських прав.

 Порядок є публічним договором щодо передачі авторських прав (відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України) та договором приєднання (відповідно до ст. 634 Цивільного кодексу України) для будь-якої особи, що надсилає авторські матеріали на електронну адресу редакції (далі – Користувач).

 Під Авторськими матеріалами розуміються будь які текстові, графічні або інші подібні об’єкти авторського права, які надсилаються на електронні поштові адреси редакції: [email protected], [email protected]. Користувач гарантує, що є автором надісланого матеріалу та/або не порушує прав інших осіб, надсилаючи матеріали в редакцію.

  1. Користувач гарантує, що всі авторські матеріали є ексклюзивними і не публікувалися раніше, а також не перебувають на розгляді для публікації на інших інформаційних ресурсах в мережі інтернет, а також в друкованих ЗМІ.Порядок відбору та використання авторських матеріалів, та передачі авторських прав (далі – Порядок)
  2. Громадська організація «Бахмутська Фортеця» (далі – ГО), публікує у відкритому вільному доступі Порядок, що визначає порядок відбору, використання авторських матеріалів, що надсилаються в редакцію, а також порядок передачі відповідних авторських прав.
  3. Порядок є публічним договором щодо передачі авторських прав (відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України) та договором приєднання (відповідно до ст. 634 Цивільного кодексу України) для будь-якої особи, що надсилає авторські матеріали на електронну адресу редакції (далі – Користувач).
  4. Під Авторськими матеріалами розуміються будь які текстові, графічні або інші подібні об’єкти авторського права, які надсилаються на електронні поштові адреси редакції: [email protected], [email protected]. Користувач гарантує, що є автором надісланого матеріалу та/або не порушує прав інших осіб, надсилаючи матеріали в редакцію.
  5. Користувач гарантує, що всі авторські матеріали є ексклюзивними і не публікувалися раніше, а також не перебувають на розгляді для публікації на інших інформаційних ресурсах в мережі інтернет, а також в друкованих ЗМІ.
  6. Користувач погоджується, що надання Авторських матеріалів редакції прирівнюється до підтвердження факту, що Користувач:
    1. Розповсюджує Авторські матеріали на законних підставах, передбачених Цивільним кодексом України, Законом України «Про авторське право та суміжні права» та відповідно до інших вимог законодавства України, в тому числі щодо прав на знаки для товарів та послуг (торгівельні марки), комерційні найменування, прав на використання імен фізичних або найменування юридичних осіб, а також на предмет достовірності інформації.
    2. Надає редакції невиключні авторські права, у вигляді прав на: оприлюднення та/або опублікування Авторських матеріалів на сайті Громадського медіапорталу «Бахмут IN.UA» – https://bahmut.in.ua/, без будь-якого попереднього погодження такої публікації; редагування Авторських матеріалів, без спотворення їх фактичного змісту; зберігання Авторських матеріалів на електронних, паперових або інших носіях; просування Авторських матеріалів, розміщених на сайті Громадського медіапорталу «Бахмут IN.UA» за допомогою соціальних мереж або інших подібних сервісів.
    3. Автор гарантує що передані матеріали не будуть публікуватися автором на інших інформаційних ресурсах в мережі інтернет, а також в інших друкованих ЗМІ.
    4. Не заперечує, що редакція проводить відбір Авторських матеріалів для публікації на власний розсуд та не гарантує Користувачу публікацію Авторських матеріалів взагалі, так і публікацію Авторських матеріалів у конкретний строк.
  7. Редакція після проведеного відбору авторських матеріалів залишає за собою право відмовити автору в публікації авторських матеріалів без пояснення причин.
  8. Редакція не несе жодної відповідальності перед третіми особами за зміст Авторських матеріалів. Всі збитки редакція, завдані у зв’язку із неправомірністю змісту Авторських матеріалів, мають бути відшкодовані автором відповідного матеріалу.
  9. Користувач погоджується, що редакція має право на редагування Авторських матеріалів (форматування тексту, включення приміток, пояснень, та інші подібні зміни), не спотворюючи при цьому змісту Авторських матеріалів.
  10. Автор матеріалів передає матеріали на безоплатній основі, якщо не були укладені відповідні договри з цього приводу.
  11. Редакція не несе відповідальність за не ознайомлення та/або нерозуміння положень цього Порядку.
  12. Факт надсилання Авторських матеріалів на електронну адресу редакції є згодою на використання, обробку та зберігання редакції будь-яких персональних даних, що містяться у такому електронному повідомленні, а також на передачу авторських прав визначених у Порядку.

Договір приєднання

Правила користування сайтом https://bahmut.in.ua/ (далі – Договір)

Громадська організація ГО «Бахмутська Фортеця» як засновник редакції Громадського медіапорталу «Бахмут IN.UA» (далі – редакція) публікує Договір, який визначає порядок використання сайту https://bahmut.in.ua/ (далі – Сайт).

Договір є договором приєднання для будь-якої особи (користувача), що використовує Сайт. Редакція пропонує укласти Договір будь-якій особі. Договір викладено в стандартній і незмінній для всіх формі у вигляді публічної оферти. Підтвердженням укладення Договору є використання Сайту.

 У разі незгоди зі змістом Договору або окремих його положень просимо вас покинути Сайт.

Договір регулює умови використання Сайту і може бути змінений редакцією без будь-якого попереднього повідомлення. Просимо вас іноді перечитувати Договір.

1. На Сайті можуть бути додатково встановлені умови використання окремих ресурсів, контенту, політики конфіденційності та захисту персональних даних та ін.

2. Якщо Користувач не згоден з Договором, то не може користуватися Сайтом.

3. Редакція повідомляє, що через Сайт можна отримати доступ до інших ресурсів (сайтів) в мережі Інтернет. Редакція не має ніякого контролю над цими сайтами, і Користувач отримує доступ до них виключно на власний ризик.

4. Редакція намагається забезпечувати безперебійну роботу Сайту, однак не несе відповідальності за повну або часткову втрату контенту Сайту, а також за недостатню якість або швидкість перегляду такого контенту.

5. Контент Сайту не може бути використаний третіми особами для публічного перегляду і в комерційних цілях, без письмової згоди редакції або власника контенту. Користувач користується Сайтом виключно на власний ризик. Користувач самостійно несе відповідальність за будь-які збитки, заподіяні його комп’ютеру та даними. Компанія не несе відповідальності за невідповідність Сайту цілям користувача.

Предмет

Вся інформація Сайту, є предметом Договору і власністю (використовуваним активом/об’єктом) редакції, якщо інше не зазначено на Сайті

Права Компанії

1. Редакція сайту має право додавати, змінювати, видаляти, доповнювати матеріали і структуру Сайту, у будь-який час закрити Сайт (або розділ Сайту), без попереднього повідомлення Користувача.

2. Переносити повідомлення в інший розділ, якщо, на її думку, вони стосуються відповідної тематики. Видаляти повідомлення та коментарі користувача, якщо вони суперечать умовам Договору та нормам чинного законодавства України.

3. Використовувати надані Користувачем об’єкти права інтелектуальної власності на Сайті, в тому числі (але не виключно) твори, статті, фотографії, відео, графіка, інше.

4. Видалити будь-який контент без пояснення причин, у разі порушень чинного законодавства України, умов Договору та/або інших правил користування Сайтом.

5. У будь-який час закрити будь-який ресурс Сайту як з, так і без попереднього повідомлення користувача. У такому випадку редакція не несе відповідальності за припинення доступу до своїх ресурсів на Сайті.

Користувач

1. Користувач може створювати власні текстові повідомлення, коментарі, а також обмінюватися думками з приводу відповідної тематики опублікованої інформації. Редакція надає Користувачу можливість брати участь в дискусіях на Сайті. Будь-яка інформація, яку ви надаєте, вказавши ваші ідентифікаційні дані, у будь-якій соціальній мережі, в мережі Інтернет, або будь-яке зображення, або фотографія, стає надбанням громадськості і може бути використана редакцією в рекламних або комерційних цілях, в будь-яких засобах масової інформації, Інтернет-сайтах або інших джерелах інформації.

2. Користувач приймаючи участь в дискусії на Сайті погоджується, що будь-яка особиста інформація, надана Користувачем, може бути прочитана, зібрана або використана іншими користувачами цих послуг або редакцією, і може бути використана для розсилки інформаційних повідомлень. редакція не несе відповідальність за особисту інформацію, яку Користувач надає в коментарях і не зобов’язана публікувати, видаляти або редагувати будь-який з коментарів Користувача.

Заборони і відповідальність

На Сайті заборонено розміщувати і поширювати:

заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, або до захоплення державної влади;

заклики про розподіл меж території або державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України;

заклики до підпалу, знищення майна, захоплення будівель та споруд, насильницького виселення громадян; заклики до агресії або розпалювання збройного конфлікту, або розміщувати інший матеріал, який може становити кримінальний злочин або причину його скоєння;

матеріали, які є незаконними, шкідливими, що ображають моральність, честь і гідність, права та охоронювані законом інтереси третіх осіб, а також нецензурні вирази і матеріали і висловлювання порнографічного, еротичного або сексуального характеру;

матеріали рекламного, комерційного або адаптаційного характеру, розміщення яких не погоджено з редакцією;

об’єкти інтелектуальної власності, без наявності дозволу на публічне розміщення (сповіщення) або їх поширення;

матеріали, що містять комп’ютерні коди, призначені для порушення, знищення або обмеження функціональності будь-якого комп’ютерного або телекомунікаційного устаткування, або програм, для здійснення несанкціонованого доступу, а також серійні номери до комерційних програмних продуктів, логіни, паролі та інші засоби для отримання несанкціонованого доступу до платних ресурсів в Інтернет;

персональні дані інших користувачів;

матеріали, зміст та/або поширення яких порушує чинне законодавство України та положення міжнародного законодавства;

інформацію комерційного або конфіденційного характеру, яка заборонена до публікації.

Користувач підтверджує, що несе відповідальність за будь-яку інформацію, яку надає та розміщує на Сайті.

У разі виявлення фактів несанкціонованого використання матеріалів Сайту, Користувач повинен якомога швидше повідомити про це Редакцію Сайту.

У разі пред’явлення до редакції претензій з боку третіх осіб, у зв’язку з інформацією, що розміщується користувачем на Сайті, користувач зобов’язаний самостійно і за свій рахунок врегулювати та вирішити усі суперечки з особами, які звернулися з претензіями, а також відшкодувати понесені редакцією збитки в повному обсязі.

В Бахмуте состоится выставка автомобилей последних новинок автоцентра “Талисман”

Семаковська Тетяна 11:25, 12 Лютого 2020

talisman

В честь дня города, 12 сентября, Автоцентр “Талисман” традиционно организует выставку автомобилей, с демонстрацией последних новинок!
Выставка состоится на улице Садовой, напротив стадиона «Металлург».

На выставке будут представлены следующие модели: 

  • BMW X5
  • BMW X4
  • Новинка! Ford Puma
  • Peugeot Rifter
  • Peugeot 2008
  • Новинка! Skoda Octavia A8
  • Новинка! Ford Kuga
  • Mitsubishi Eclipse Cross
  • Вы сможете не только ознакомиться с новинками этого сезона, но и получить консультацию специалистов по техническим характеристикам представленных моделей, возможности оформления кредита, оформление страхования на автомобиль. Также о представленной в Автоцентре услуге трейд – ин или как заменить свой старый автомобиль на новый.

С 2019 года Компания “Талисман” стала официальным дистрибьютором беспроводной системы безопасности, которая уже покорила более 90 стран – AJAX. На выставке будут представлены продукты AJAX и Вы сможете получить подробную консультацию об их функционале, способах установки и управлению.

Подробнее о системе: https://www.safety.talisman.net.ua/
Приходите, с 12.09.2020 с 14:00 до 19:00.

 С организаторами можно связаться по номеру: (067) 993 99 34 с 11:00 до 18:00

Организатор оставляет за собой право о внесении изменений в список выставочных автомобилей

talisman

В Бахмуте состоится выставка автомобилей последних новинок автоцентра “Талисман”

В честь дня города, 12 сентября, Автоцентр “Талисман” традиционно организует выставку автомобилей, с демонстрацией последних новинок! Выставка состоится на улице Садовой, напротив стадиона «Металлург». На […]